Film & videomontage

 
Video editor - filmbewerking - videomontage

Videomateriaal is ontzettend populair, op sociale media, maar ook op websites. In een kort filmpje kun je veel uitleggen en laten zien, zonder dat mensen hiervoor veel moeite hoeven te doen (lezen). Het is daarom laagdrempelig, houdt de aandacht vast, en maakt vaak meteen indruk. 

Wat kan ik voor je doen?

 • Filmen

 • Filmen en monteren

 • Monteren van bestaand materiaal

 • Ondertitelen van filmpjes

 

Portfolio

De volgende filmpjes heb ik gemaakt voor Another Kind of Blue.

 

1. Klevis

3. Nino

5. Niti

2. Elie

4. Faizah

6. Teaser Airman

 
 1. Een kijkje achter de schermen bij de repetities van Airman, met Klevis Elmazaj. Door mij gemonteerd, beeld is deels door mij gefilmd, en deels door Another Kind of Blue. Airman is een van de stukken uit de theatervoorstelling Flirt With Reality. Een indrukwekkend duet tussen mens en machine.

 2. Introductiefilmpje van de dansers van Another Kind of Blue, voor de theatervoorstelling Flirt With Reality. Camera, geluid, montage & interviews door mij. Dit is Elie.

 3. Introductiefilmpje van Nino.

 4. Introductiefilmpje van Faizah.

 5. Introductiefilmpje van muzikant Niti op de tabla.

 6. Teaser voor Airman. Camera, geluid, montage & interviews door mij. Actiebeeld is deels van AKOB.

  Ben je benieuwd geworden naar de voorstelling Flirt With Reality? Hou dan de website van Another Kind of Blue in de gaten voor de speellijst. Ze hebben sinds oktober 2018 door Nederland getourd, in juli 2019 spelen zij in Londen, en er komen vast nog meer data bij.

 

Intro van een filmpje voor een actie voor het glazen huis.