Shot by Lola - Fotografie & Film

 

Het belang van professioneel beeldmateriaal

Beeld wordt steeds belangrijker in onze snelle wereld. In plaats van lange teksten op websites te lezen, kijken klanten vaak naar: ziet het er professioneel uit? Fotografie speelt hierbij een belangrijke rol. Het is het daarom waard om te investeren in mooie bedrijfsportretten van je werknemers, zakelijke foto's voor je bedrijf, of professionele profielfoto's voor op Linkedin, Facebook en andere sociale media. 

 
 

Wat kan ik voor je doen?

Tip: zijn je (groot)ouders op leeftijd? Laat eens een mooi portret van ze maken, op een manier hoe jij ze graag voor altijd wilt herinneren.

 
 

Tarieven

Ik begrijp dat je benieuwd bent naar mijn tarieven. Maar omdat opdrachten zo verschillend zijn, maak ik voor iedereen een offerte op maat. Stuur me een mailtje, of vul het contactformulier in en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op! 

Portfolio

Hieronder vind je een greep uit mijn collectie. Kijk even rond, om te zien of mijn stijl je aanspreekt. Het is belangrijk dat je een fotograaf kiest die bij jouw stijl past, of je nu een bedrijf hebt, of dat je jouw bruiloft wilt laten fotograferen. 

Webshoot

Webshoot

PORTRET

PORTRET

PROFIELFOTO

PROFIELFOTO

beeldbewerking

beeldbewerking

 

Klikken of scrollen!

 

Webshoot voor €490

Fotoshoot voor de website van je bedrijf met aandacht voor branding.

Wat kun je verwachten?

 • 30 - 45 minuten intake op Skype. Ik stel je vragen over je bedrijf, je doel en visie, over jou, over je smaak, en je eigen ideeën. Alles moet bij elkaar passen, en één geheel worden!
 • Ik ga brainstormen, scout locaties en mail je het plan. 
 • We prikken een datum voor de shoot.
 • Ik neem contact op met de locaties die we willen gebruiken om te kijken of we daar mogen fotograferen.
 • We gaan fotograferen op 2 locaties, 1 binnen en 1 buiten. In totaal 2 uur fotografie. 
 • Ik maak een voorlopige selectie en nabewerking, hieruit kies jij thuis op je gemak 10 beelden. 
 • Deze 10 beelden bewerk ik mooi na, en krijg je op hoge resolutie toegestuurd.
 • Totaalprijs €490,- exclusief btw.

 

 

Meer portfolio

Portret dansers Another Kind of Blue - Elektriciteitscentrale - Shot by Lola - Marloes Lakerveld

Een reportage of mooi portret spreekt mensen aan, omdat de beelden een verhaal vertellen en tegelijkertijd nieuwsgierig maken. Ik werk graag op locatie, liefst met bestaand licht, en leg mensen graag zo natuurlijk mogelijk vast. 

Tijdens het fotograferen is het voor mij belangrijk om mensen op hun gemak te stellen, omdat velen het toch ongemakkelijk vinden om voor de camera te staan. Het contact met het onderwerp is wat dat betreft vaak het belangrijkste onderdeel van het fotograferen.

 

Profielfoto

Profielfoto - Calendar42 - Shot by Lola
 

Je profielfoto is vaak de eerste indruk die mensen van je krijgen. Het is belangrijk om bij het maken van een profielfoto te letten op de achtergrond, het licht, je houding, je kleding, en natuurlijk een goede uitstraling. Een goede fotograaf zorgt ervoor dat al deze zaken bijdragen aan een positieve indruk.

Als je de medewerkers van je bedrijf wilt laten portretteren, is het mooi om dit allemaal in dezelfde stijl te doen. Dit kan met een neutrale achtergrond, als je de nadruk wilt leggen op de gezichten achter het bedrijf, of als je de foto’s als profielfoto’s gebruikt. Maar je kunt ook overwegen om voor een creatiever portret te kiezen, met wat meer context. Dit zegt ook iets over jouw bedrijf. Ik denk graag met je mee, om het doel en de aanpak van de foto’s te bepalen.

 

Beeldbewerking / ontwerpen

Photoshop - mode collage - Look by Lola

Ik help je graag met het fotoalbum van je bruiloft of huwelijksreis. Of het vormgeven van je boekje of e-book ter ere van het jubileum van je bedrijf. Het ontwerpen van een geboortekaartje, zoals jij het in je hoofd hebt. Een uitnodiging ontwerpen voor je feestje of bruiloft. Wekelijkse collages maken voor op de Instagramaccount en Facebookpagina van je kledingmerk, tassenlabel of zonnebrillenwinkel. Of iets anders dat met beeldbewerking te maken heeft! 

Wat kan ik voor je doen?

 • Fotoalbums/fotoboeken
 • Boek of e-book vormgeven
 • Uitnodigingen of kaarten
 • Digitale collage's 
 • Fotobewerking