Wie is Lola?

 
LOLA-visual-GIFJE.gif
 
Marloes Lakerveld - profielfoto - Count on Lola
 

Beeld & creatie

Even voorstellen, ik ben Marloes Lakerveld van Count on Lola. Ik hou van uitdagingen en nieuwe dingen leren. Gevarieerd en creatief werk past bij me, daar word ik echt blij van. In mijn werk ben ik gericht op beeld en creatie en ik kan hier helemaal in opgaan. 

 

CV in het piepklein

Mijn carrière begon met een studie fotografie op de kunstacademie in Den Haag. Sinds 2008 ben ik werkzaam als freelance fotograaf. In de tussentijd heb ik de studie Sociaal Pedagogische Hulpverlening voltooid, en een paar jaar in de psychiatrie gewerkt als begeleider en als sociaal ondernemer. Mijn interesse in mensen zie je terug in mijn fotografie & film. Voor een uitgebreidere CV, verwijs ik je graag door naar Linkedin.

 

Persoonlijk

Naast mijn werk houd ik erg van muziek, reizen, met een luchtbed op zee dobberen, veldbloemen & onkruid, vintage Hawaii liedjes, postcards (ik heb een echte verzameling), brommer rijden, en mooie illustraties. 

Testimonials

De fotoshoot op onze trouwdag was voor mij heel belangrijk (zoals voor ieder ander bruidspaar) en daardoor toch best spannend! Gelukkig voelden we ons erg op ons gemak bij Marloes en hebben we de shoot als ontspannen ervaren. Het resultaat was top. Een van mijn favoriete foto’s is in de kasteel tuin tussen de heg door waar ik samen met mijn man de grootste lol heb. Als ik die foto zie word ik helemaal blij van binnen.
Bij ons tienjarig jubileum graag nog een keer!
— Amber Pondman - van Barneveld
Count on Lola heeft voor ons een prachtige, goedwerkende website gemaakt. Ze luistert goed naar wat je wilt en houdt zich aan de afspraken. Ze is altijd bereikbaar en is snel met het plegen van onderhoud aan onze site.
— Rob Nijhuis van Trustan Bouw
“Ik zocht iemand die een filmpje kon maken met net een andere draai dan normaal en toch aansprekend, en kwam bij Marloes uit. De samenwerking vond ik erg leuk. Marloes heeft een erg prettige uitstraling, waardoor iedereen met wie ze werkt zich snel op zijn gemak voelt. Verder reageert ze snel en levert ze mooi resultaat.”
— David Middendorp van Another Kind of Blue
Marloes van Count on Lola heeft mijn website gebouwd en ik ben echt superblij met het eindresultaat. Er was maar een telefoongesprek voor nodig om Marloes uit te leggen wat ik in gedachten had en hierna is ze aan het werk gegaan. Ze is erg creatief en heeft een goed inlevingsvermogen, stelt de juiste vragen en heeft uiteindelijk een prachtige website gebouwd. Het eerste ontwerp is het ook direct geworden, een schot in de roos wat mij betreft. Ik heb diverse bedrijven offertes laten maken maar Marloes heeft de opdracht gekregen omdat ze snel reageert, duidelijk is, erg professioneel overkomt en beslist niet te duur is! Ik kan Count on Lola daarom van harte aanbevelen!
— Hans Striekwold van Quuick